Zbog njene bebe i lekari bili u ČUDU posle porođaja

Uncategorized

 

JEDNA žena bila je zapanjena kada je otkrila da je njena beba rođena sa nekoliko potpuno izraslih zuba. Štaviše, ni osoblje bolnice nije moglo da veruje i rekli su joj da ovo nikada nisu videli kod novorođenčeta. TikTok korisnica DŽordan Blos-Vilson podelio je svoje neobično iskustvo na svom profilu @jordanvilson_bloss, piše britanski San.

DŽordan, koja živi sa svojim partnerom u Kanzas Sitiju, podelila je snimak na kome spava njen preslatki dečak. Međutim, kada ga je kamera uhvatila kako otvara usta da se nasmeši, videli su se njegovi mali zubi.

– Kada vam se beba rodi sa zubima i celo bolničko osoblje je u neverici jer ovo nikada nisu videli – napisala je DŽordan u opisu snimka. Mama, čiji sin sada ima osam meseci, u opisu je dala više detalja, uključujući i koliko je ovakva stvar zaista retka. Tako je gledaocima snimka objasnila da se ovako nešto dešava jednoj od 2.000 rođenih beba.

 

Two truths and a lie game will have nothing on this kid. This happens 1 out of every 2,000 births. #natalteethbaby #babytok #popular #fyp #familytok #birthstory #hospitaltiktoks ♬ Popular – From “Wicked” Original Broadway Cast Recording/2003 – Kristin Chenoweth

Video, koji je postao viralan nakon što je pregledan više od 16,4 miliona puta, brzo je privukao pažnju mnogih korisnika. Mnogi su rekli da nikada nisu čuli za ovaj redak slučaj i da ne bi znali kako da reaguju ako im se to dogodi.

– Nikada ranije nisam video ovo! – napisao je jedan korisnik.

– Očekivao sam da budu jedva vidljivi, kao da su tek probili, a ne kao da su zubi odrasle osobe – prokomentarisao je drugi korisnik, na šta je DŽordan odgovorila da su mu zubi izgledali tako veliki jer je bio veoma mali, ali da su sada potpuno normalni. Međutim, bilo je i onih koji su se sa ovom pojavom već susreli.

– I ja sam rođen sa zubima. Zaista mi je zabavno i to uvek svima govorim – napisao je jedan korisnik TikToka

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)