Karleuša stala u obranu Balenciage: Javljaju mi se brkate seljanke, posebno žene iz Bosne

Uncategorized

Modna kuća Balenciaga uputila je javno izvinjenje nakon šokantne kampanje koju su mnogi protumačili kao promociju dječije pornografije. Međutim, u obranu ovog modnog brenda stala je Jelena Karleuša.

“Ali ovaj Instagram napad na ljude koji nose ‘Balenciagu’ od strane brkatih seljanki iz kojekakvih domaćih pi*kovaca mi je apsolutni hit! Seljanka u sindži je konačno smislila kako da olakša sebi bol zbog činjenice da visoku modu može da gleda samo na slici, pa se uhvatila za “Balenciagu” kao da su je dizajneri lično silovali u njenom selu i to tašnicom, čizmicom i minđušama! Alo bre nedepilirane i neokupane ljanke, kakve veze ima dizajnerski tim “Balenciage”, moda, tašne, cipele i odjeća sa nekim indijancem iz marketinga, koji je zas*ao i kog’ su odmah otpustili i tužili”, započela je pjevačica svoju objavu prostačkim rječnikom. A onda je otišla i korak dalje, pa se posebno obratila “ženama iz Bosne”.

“‘Balenciagom’ su se posebne našle pogođene ženske osobe iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede u dm-u jer imam ‘Balenciaga’ stvari. Izgleda da je ‘Balenciaga’ baš imala veliki uticaj na živote žena u Bosni čim ih je sve ovo s ‘Balenciagom’ tako lično pogodilo. Jbt, nisam znala da je ovaj bred toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez ‘Balenciage’ ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda”, poručila je Karleuša sarkastično, no objavu je brzo uklonila.

Inače, poznata modna kuća podnijela je tužbu od 25 miliona dolara protiv kompanije North Six i scenografa Nicholasa Des Jardinsa koji je osmislio spomenutu kampanju koju su mnogi osudili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)