MUFTIJIN SIN BAŠ ISPUNJAVA OČEV EMANET: Ovo je lijepa Amina (19), druga žena muftijinog sina Usamea!

Uncategorized

Cijela ova priča podigla je veliku prašinu u Novom Pazaru i nastao je veliki haos. Iako je Usame pokušao zataškati cijelu stvar, prema riječima dobro obaviještenog izvora, to mu nije pošlo za rukom.

FOTO: Paljevac (SCREENSHOT INSTAGRAM)
Prva žena Usame Zukorlića, Jasmina Rastoder, kako objašnjava dobro obaviješteni izvor Srpskog telegrafa iz Novog Pazara, nikako se nije mogla pomiriti s činjenicom da je Usame u kuću doveo drugu ženu, pa je s njihovo četvoro djece otišla kod roditelja u Ameriku.

Usame se sa Jasminom Rastoder vjenčao 2012. godine. Ona je takođe završila Medresu u Novom Pazaru, a prethodno je 15 godina živjela u New Yorku gdje joj roditelji i dalje žive.

Cijela ova priča podigla je veliku prašinu u Novom Pazaru i nastao je veliki haos. Iako je Usame pokušao zataškati cijelu stvar, prema riječima dobro obaviještenog izvora, to mu nije pošlo za rukom jer je Novi Pazar mala sredina i vijesti, a pogotovo ovakve pikanterije, brzo se pročuju.

„ Amina Paljevac je bila njegova učenica. On joj je predavao dok je išla u Medresu i tako je sve počelo. Njene drugarice su primjetile da se nešto čudno dešava i da je odnos Amine i Usamea nešto više od odnosa profesor – učenica. Ubrzo su počele da se šire i glasine da su njih dvoje u vezi. Nakon toga se saznalo i da su se vjenčali po šerijatskom pravu“, rekao je neimenovani izvor sprskim tabloidima.

Dodaje da je zbog toga u porodici Zukorlićeve prve supruge Jasmine Rastoder nastao haos.

„Njeni roditelji su poprilično razočarani i smatraju da im je kćerka uvrijeđena i da joj je, kao i njenoj porodici, narušen ugled. Oni su obrazovani i situirani ljudi koji čitav život žive na zapadu, odnosno Americi. Čim su glasine o Usameovoj ženidbi počele da se šire Novim Pazarom oni su došli po kćerku i unučiće i odveli ih u Ameriku“, objašnjava izvor Srpskog telegrafa. Podvlači da Zukorlićeva prva supruga Jasmina Rastoder i njeno četvoro djece, osim srpskog, imaju i američko državljanstvo, pa im odlazak u Ameriku nije bio problem.

Izvor pojašnjava i da po šerijatskom pravu postoje određena pravila kada muškarac može drugi put da se oženi.

„ Da bi se vjenčao drugi put, muškarac mora da dobije saglasnost prve supruge. Takođe je u obavezi da na ravnopravan način tretira vjenčane žene, kao i da ih finansijski podjednako izdržava i vodi računa o svakoj od njih kao i o djeci – ističe dobro obaviješteni izvor. Dodaje i da po Novom Pazaru kruži priča da Usame nije dobio blagoslov od prve supruge da stupi u drugi brak, mada kaže i da ne zna koliko je to tačno.

FOTO: Paljevac (SCREENSHOT INSTAGRAM)
Kada su pozvali Usamea Zukorlića da prokomentira ove navode on je kratko rekao da ne priča o privatnom životu i da je to, generalno, stav njegove porodice.

„ Ironično je da su se dezinformacije proširile dok sam sa porodicom bio na odmoru. Nije tačno da sam se rastavio sa porodicom niti smo se ijednog trenutka rastavljali“, kratko je rekao Zukorlić.

(TBT)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.