(VIDEO) BOŠNJAK POSLAO PORUKU IZ NJEMAČKE: “NEMAŠ SE ČEGA PLAŠITI. IMA KO BOSNU BRANITI. AKOBOGDA POBIJEDIT ĆEMO NA IZBORIMA”

Uncategorized

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam poruku iz Njemačke od mladog bosanskohercegovačkog radnika koji svoju sreću traži u ovoj državi. Na TikTok profilu poslao je poruku svom prijatelju, ali i svim koji ga prate, i onim koji su neizvjesni da li treba glasati na predstojećim izborima i ima li ko BiH braniti u slučaju novog rata.

Na njegovom profilu može se pronaći javna podrška članovima SDA stranke, prije svega Nezimu Haliloviću – Muderisu.

“Ovo je odgovor jednom bratu, javno ću mu odgovoriti na poruku. Vidi brate ovo, ako napadnu, a ti se plašiš tog nekog napada. Doći ćemo mi iz Njemačke u džihad ne sekiraj se akobogda inšallah. I glasat ćemo, akobogda ima da pobijedimo. Nema tu brate priče, čega se plašiš, Allah ti se smilovao. Plašiš se smrti? Budi samo pravedan i nemoj se plašiti ičega. Ima ko Bosnu braniti. To nije tvoja briga.

Kaže brat, čega se onda bojimo mi? Mi se samo Allaha bojimo. Znači kelime i šehadet i to je to brate. Nema straha, pusti se ti to što oni pričaju. Pusti ti neke karafeke, lijeve i desne” – poslao je poruku građanin Bosne i Hercegovine koji radi i živi u Njemačkoj.

Bošnjak poslao poruku iz Njemačke

https://crna-hronika.info/video-bosnjak-poslao-poruku-iz-njemacke-nemas-se-cega-plasiti-ima-ko-bosnu-braniti-akobogda-pobijedit-cemo-na-izborima/412167

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.