ŠOKANTNO PISMO ČOVIĆU: Profesor iz Kiseljaka raskrinkao načelnika, otvorite firme i našoj djeci da ne idu iz BiH

Uncategorized

Hrvatski profesor iz Kiseljaka Nedeljko Stjepanović poslao je poruku Draganu Čoviću koju prenosimo u cijelosti.Ovakva pisma Čović rijetko dobija, a vjerujemo da mu nije baš drago što je otvoreno baš kao granice za “legitimne”.

Poštovani,

Imajući u vidu Vaše svakodnevno zauzimanje za Hrvate, i predizborne parole s pozivima na zajedništvo pišemo Vam ovo otvoreno pismo kako bi svima otkrili tajnu. Naime, firma sina HDZ-ovog načelnika Kiseljaka je u 2021. prema CompanyWall business portalu ostvarila prihod od 546 477KM. Gospodin načelnik je javno pozvan da iznese podatke gdje i kako su ostvareni ti prihodi, međutim on se oglušio na poziv.

Stoga pozivamo gospodina Čovića kao njegovog političkog mentora da on, u duhu zajedništva, javno iznese te informacije što bi i običnim Hrvatima pomoglo da djeci otvaraju firme umjesto da ih šalju u Njemačku. Obznanjivanjem ove tajne bi i mali Hrvati znali na koji način se i u BiH može raditi i dobro zaraditi, što bi konačno zaustavilo trend iseljavanja naroda kojeg Vi nesebično ljubite.

U ime radoznalih Hrvata iz Kiseljaka Nedeljko Stjepanović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.