VOJIN MIJATOVIĆ OSTAVIO VODITELJA BEZ RIJEČI: “I vi svašta zovete u emisije. Pa on vam je sinonim za kriminal i korupciju u ovoj državi!” (VIDEO)

Uncategorized

“Ni Lagumdžija ni niko neće spriječiti ni mene ni druge da biraju ni da budu birani.”

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije i kandidat za državno Predsjedništvo, Vojin Mijatović, je u večerašnjem Pressingu govorio o političkim odnosima u jeku približavanja oktobarskih izbora

Osvrnuo se na riječi bivšeg predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije koji je rekao kako ima čvrste dokaze da je Mijatović “Dodikov kandidat”?

“I vi svašta zovete u emisije. Od početka da krenemo. Lagumdžija je čovjek koji je doživio da bude izbačen u vlastitoj partiji. Ja nažalost nisam digao ruku za njegovo izbacivanje iz SDP-a. Smatrao sam da ja nemam pravo da odlučujem o tome i onda čovjek doživi da ga kao ‘kera’ izbace iz partije. Ja poslije takve situacije ne bih imao obraza da se obratim javnosti i dezavuišem javnost. Lagumdžija je sinonim korupcije i kriminala u ovoj državi. Bolje mu je da da objašnjenje za novac i vile koje posjeduje. On je grobar socijaldemokratije i nikada više neće biti faktor odluke u BiH“, kazao je i dodao:

“Naravno da nisam Dodikov kandidat. Ponedjeljkom sam Bakirov, utorkom Dodikov, srijedom BIA-in, četvrtkom američki. Hajde da se svi ti mediokriteti dogovore čiji sam. Ja sam sin Branislave i Dobrivoja iz Banjaluke i kandidat sam onog dijela građana koji vole svoju državu. Ni Lagumdžija ni niko neće spriječiti ni mene ni druge da biraju ni da budu birani.”

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.