Ovo će se dugo prepričavati: Pogledajte snimke koji se velikom brzinom šire društvenim mrežama, Senad Hadžifejzović očitao bukvicu Izetbegovićima

Uncategorized

Senad Hadžifejzović je tokom posljednje epizode Centralnog dnevnika na Face TV poslao poruke Bakiru i Sebiji Izetbegović koje se velikom brzinom šire društvenim mrežama.

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

“Poruka onima koji brane i glasat će za Bakira: On je izdajnik, veleizdajnik, zapamtite, sigurno, milion posto će ući u historiju – a već je ušao u historiju kao najveći izdajnik ove zemlje – svjesno, namjerno, planski, u dogovoru s nekim

 

10 godina je opstruirao proces revizije presude protiv Srbije za genocid.

Samo veleizdajnik – u prijevodu izdajnik, glavni, vrhunski izdajnik države može se braniti tako što će preko botova, skotova naručivati tekstove u kojima su svi izdajnici – samo on nije. Ne, ne, sasvim je drugačije – on je najveći izdajnik.

Još jednom zapamtite kako će historijski proći, a već prolazi kroz to. Uskratiti žrtve Srebrenice, siročad-jetime, srebreničke majke, supruge, sestre – uskratiti ih za pravdu – najveća je veleizdaja i još gore – i vjerska izdaja, izdaja svakog principa Islama, poruke Kur’ana i prakse

 

U džehenem će drito, garant… Već su u džehenemu na ovom svijetu.

Bakire, ti si veleizdajnik: Bosne, Srebrenice, Krajine, Hercegovine, Podrinja, Posavine, siročadi-jetima, srebreničkih majki, supruga, sestara, uništio si reviziju, najveći si čuvar RS-a!

Pozivam vas, Sebija i Bakire Izetbegović u ovaj studio, uživo, od sutra kada hoćete. Ne morate platiti termin političkog marketinga, mi častimo. Seko, ponesi Bakira, sve svoje diplome koje imaš, ponesi i Osmicu sa svim njegovim diplomama.

Ponesite video snimke koje imate, ponijet ću i ja – i snimke i diplome i sve moje. U studiju za vas ima 5 mjesta. Birajte, pored vas dvoje, još troje koje ćete dovesti. Hajde, kukavice i izdajice. Veleizdajice.

Izdali ste državu u ratu, Bakir sakrivanjem u trezoru i bježanjem s linije, a Seka bježanjem iz BiH kad je bila najpotrebnija. A sada bi oboje da ratuju. Herojstvo se dokazuje u ratu, a ne u miru! Hajde, niste smjeli na front ni u bolnicu u ratu, smijete li u studio u miru?!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.