ZA ILI PROTIV? Marija Šerifović iznela jasan stav o PARADI PONOSA

Uncategorized

Nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova zabranilo održavanje Parade ponosa, šetnje u okviru Evroprajda 2022 koja je planirana za subotu, 17. septembra, mišljenja javnosti su podeljena.

I dok ima onih koji žestoko osuđuju međunarodni događaj posvećen LBGT zajednici, ima i onih koji podržavaju njihova prava. Upravo tim povodom Marija Šerifović je na svom Instagram profilu napravila anketu u kojoj je zatražila mišljenje njenih fanova o Prajdu, a zatim i sama otkrila mišljenje o ovom događaju.

297327198_735059654266971_6724826171497158417_n.jpg
Marija je bila zgranuta mišljenjem njenih fanova o Paradi ponosa, pa nije mogla a da to ne podeli javno.

– Odgovori na sva ova pitanja koja sam vam postavila su poražavajuća za LGBT zajednicu. Sigurna sam da niste imali pojma koliko je svakodnevni život LGBT osobama otežan i koliko je malo potrebno da im se olakša život – istakla je evrovizijska pobednica nakon ankete na svom Story-u.
– Sigurna sam i verujem da niko od vas ne želi zlo drugome. A uskraćivanje osnovnih ljudskih prava drugima je zlo, isto kao i okretanje glave na probleme svojih sunarodnika. Zato postoji Prajd i zato pružam podršku održavanju Prajda sve dok svi ne budemo jednaki. Sloboda i ljubav svima- zaključila je Marija.

serifovic marija.jpg
Foto: Instagram / Autor: I. Ankić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.