Hrvati i Srbi zajedno u Berlinu: ‘Tako i treba, ne da se svađamo’

Uncategorized

Hrvatski i srpski navijači zajedno su navijali, slikali se i proveli vrijeme. Ono što je nekad bio susret povišenog rizika, danas je susret koji odašilje poruku mira u regiju

Hrvatska je imala veliku podršku navijača u Mercedes-Benz Areni u Berlinu gdje je, nažalost, ispala od Finske 94-86 u osmini finala EuroBasketa. Brojni hrvatski navijači su se već nekoliko sati uoči utakmice okupili u blizini dvorane kako bi se zagrijali za utakmicu i proveli nedjeljno popodne u dobroj atmosferi.

Finland - Croatia

Tamo su se slučajno sreli s navijačima iz Srbije koji su došli pogledati ogled osmine finala svoje države protiv reprezentacije Italije. A uoči obje utakmice, tijekom jutarnjih sati, Sportska Centrala snimila je video koji je oduševio regiju.

Hrvatski i srpski navijači zajedno su navijali, slikali se i proveli vrijeme. Ono što je nekad bio susret povišenog rizika, danas je susret koji odašilje poruku mira u regiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Tako treba, je*ote, ne da se svađamo – čulo se u videu u pozadini dok je vladalo veselo i prijateljsko raspoloženje.

– Prvo da oderemo Fince – dobacio je jedan srpski navijač hrvatskom.

Nažalost, to se nije dogodilo. Finska je nošena na krilima Laurija Markkanena, koji je postigao nevjerojatnih 43 poena, srušila izabranike Damira Mulaomerovića i prošla u četvrtfinale gdje će igrati protiv Španjolske.

Hrvatska je treći put zaredom zapela u osmini finala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.