TKO JE ČOVJEK KOJI JE UBIO MONSTRUMA U CETINJU? ‘Očistio je ulice od demona’: Evo što čeka Nenada K. koji je zaustavio nezapamćeni masakr

Uncategorized

Vuk Borilović (34) iz Cetinja jučer je u centru ovog grada ubio deset sugrađana, a šest ranio. Tijekom krvave drame u kojoj je ubio i dvoje djece, Borilović je lovačkom puškom nasumice gađao susjede, hitnu medicinsku pomoć, pripadnike policije i prolaznike.

Na Instagramu je objavljena fotografija Cetinjanina Nenada K. za kojeg se tvrdi da je iz vatrenog oružja ubio Borilovića, što je potvrdila i dežurna tužiteljica Andrijana Nastić te navela da muškarac za sada nije uhićen i da još uvijek nije jasno kako će se sve okvalificirati.

‘Tu nema zločina’

“Čovjek koji je očistio ulice Cetinja od demona! Heroj, heroj! Danas ste spasili nekoliko života! Ta bi ulica trebala nositi tvoje ime! Zatvor nije za tebe jer nisi prekršio zakon, branio si se, spasio veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živio 100 godina. Nena, cijela Crna Gora je uz tebe u ovim teškim trenucima. Žalosno je išta reći, ali za tebe čovječe neka te Bog čuva, za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio gore čin. Činiti zlo braneći se od zla, tu nema zločina”, samo su neki od komentara kojima Cetinjani danas hvale ovog heroja.

Borilovićevo tijelo sinoć je poslano na obdukciju, a prema neslužbenim informacijama ima više prostrijelnih rana. Rečeno je da će vještačenje utvrditi kako je ubijen i je li pucano iz jednog oružja.

 

Troje ranjenih na intenzivnoj

Prema službenim podacima, Borilović je oko 15.30 sati ušao u stan svojih stanara i na vratima ubio jedanaestogodišnjeg M., zatim njegovog tri godine mlađeg brata, a potom hicima iz vatrenog oružja probio njihovu majku – Natašu Pajović Martinović.

 

Borilović je ubio i susjeda Milana Mitrovića (37), a potom strica Gorana Đurišića (54), a zatim je, idući ulicom, ubio susjede Aleksandru (52) i Danijela Radunovića (51).

Srpski mediji pišu da je Borilović, okružen s dva metka i puškom u ruci, skrenuo prema kući susjeda I.J. i pozvao ga da izađe van.

Policija nije objavila motiv pokolja

Ranio je još četvero susjeda – Slavicu ZvicerFilipa ĐurkovićaMilevu Ramadanović i Darinku Čelebić, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji ga je pokušavao savladati.

 

Iz Kliničkog centra Crne Gore sinoć su objavili kako je troje ranjenih operirano i sada se nalaze na intenzivnoj.

Policija još nije objavile detalje i motive koji su Borilovića naveli na brutalni čin.

 

Autor:Dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.