LEKCIJA BALKANU IZ AMERIKE: Političari vas pljačkaju dok se mrzite, hodže i popovi voze limuzine dok vi nemate za hljeba

Uncategorized

Bosanac s dna kace, čovjek koji je duh Bosne prebacio u SAD gdje danas živi nije više mogao da ćuti dok prati dešavanja na Balkanu. Deni Peterković je odlučio napisati otvoreno pismo u kojem bez zadrške, jasno i glasno ukazuje zašto normalan svijet ne želi da se vrati u zemlje iz kojih su otišli.

Otvoreno pismo Balkanu…?

Dragi moj Balkane, zašto si u svađi, i vječnoj mržnji međnacionalnoj…??

Dragi moj Balkane, objasni mi zašto komšija-komšiju više ne voli od 90-te, a do tad djecu ženili međusobno, rod postali, nikad za porijeklo pitali, i živjeli kao jedna familija…??

Dragi moj Balkane zar si ti dozvolio da primitivci pljuju po miješanim brakovima koji su stvoreni LJUBAVLJU i zar je to najbitnija stvar u 21 vijeku…???

 

E pa dragi moj Balkane, daću ti odgovor, vrlo jednostavan;Dok god birate tu jednonacionalnu gamad i šljam, tako će Vam uvijek i biti jer da imate i malo pameti u glavi, a ne mržnje preko Googla bi vidjeli šta je ta stoka neradničko-političarska stekla preko vaše međukomšijske mržnje, dok Vi ni za osnovne namirnice nemate…!!

Dragi moj Balkane, sudbinu ljudi određuje crkva i dzamija i to prihvataš kao ”normalno” dok se pred tim istim vjerskim objektima mijenjaju limuzine od vaših donacija, širi pedofilija, brže nego Corona, pa Vas j…bo ko nije do sad, luđaci primitivni…??
Elem; dok ih podržavate sve i jednog, to će da traje sa njihovim bogaćenjem, a Vašom gluposću…!

Hvala na pažnji…!!

ljudski.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.