Srbin poslao poruku Bošnjacima: “U ime nas, pravih Srba, izvinite za sve neprijatnosti i zla od nacionalističkih Srba, zadnjih 30 godina”.

Uncategorized

Obzirom da se u društvu često razmenjuju poruke mržnje, sa svih strana, u određenoj meri, Slobodan Martinović je odlučio da pošalje poruku mira i razuma svim susedima Bošnjacima.

Martinović je ovu poruku napisao, izazvan usled jednog nemilog događaja, ali lepo bi bilo da to vidi šira javnost, jer se poruka može uzeti u obzir za sva zla, koja su nam se dešavala u zadnjih trideset (30) godina.

“Budalama smo prepustili da rade šta hoće. Izvinite, komšije Bošnjaci, određeni pripadnici mog naroda ne znaju šta rade. Nismo mi Srbi svi isti, većina nas je dobra i poštena. Manjina, u ime srpskog naroda, čini zlo srpskom narodu i drugim narodima, zadnjih trideset godina. Ona je dobro organizovana. Nacionalističke pesme se planski prave i dele u zajednici. Generacije, koje se nisu ni rodile devedesetih, konzumiraju zlo u vidu ovakve muzike. Onda i ne čudi sve ovo što imamo danas.

Mi smo se Srbi i od hrišćanstva otuđili. Sve su nam zagadili, ne samo životnu sredinu. I državu, monarhiju, crkvu, vojsku, policiju, kulturu, obrazovanje, zdravstvo, muziku, sport, Crvenu zvezdu.

Svakoj vrsti trovanja treba pružiti otpor. Nije dovoljno pokupiti smeće u svom dvorištu.”

danas.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.