LESKOVČANI TERAJU KARLEUŠU! Poniženje kakvo pevačica nije doživela: Skupljaju honorar da NE PEVA na Roštiljijadi!

Uncategorized

Građani Leskovca pokrenuli su akciju prikupljanja novca kako bi Jeleni Karleuši platili da ne peva na ovogodišnjoj Roštiljijadi.

LESKOVČANI TERAJU KARLEUŠU! Poniženje kakvo pevačica nije doživela: Skupljaju honorar da NE PEVA na Roštiljijadi!Foto: D. Kadić, E-stock
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, poznatiji kao Faraon, najavio je da će Karleuša nastupom vrednim 20.000 evra otvoriti 32. Roštiljijadu.

Ovo se nije svidelo brojnim Leskočanima, pa je Pokret za Leskovac pokrenuo inicijativu da zajedno sa građanima skupe honorar i ponude Karleuši da ne peva na manifestaciji koja je zaštitni znak Leskovca.

Iz ovog pokreta ističu da Roštiljijada mora da izgleda drugačije, kvalitetnije i kulturnije u svim segmentima, pa i u odabiru izvođača. Zbog toga je pokrenuta akcija prikupljanja sredstava kako Karleuša ne bi nastupila na otvaranju Roštiljijade 22. avgusta.

 

“Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni da daju po jedan, dva, tri i više evra (do visine zvaničnog honorara za nastup, pa i više, ako je potrebno) kako bi sakupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo dotičnoj Divi ponuditi kako ne bi pevala u centru našeg grada”, navodi se u saopštenju pokreta, prenose Južne vesti.

Dodaju i da će sav prikupljeni novac, ukoliko Karleuša odbije da ga uzme, u dogovoru sa Leskovčanima biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.