Željko Komšić se veselio uz “Lijepu hanumu” pa častio muzičare

Uncategorized

 

Da Milorad Dodik nije jedini član Predsjedništva Bosne i Hercegovine koji se voli razveseliti uz muziku, pokazao je i Željko Komšić koji je snimljen i kako časti muzičare.

Na dva videosnimka koja su poslata Klix.ba vidi se Komšić koji se veseli uz numere “Lijepa hanuma” i uz popularnu novu pjesmu “Ponoć” iz filma “Toma”.

Jedna od najljepših sevdalinki ikada “Lijepa hanuma” je Komšića izgleda posebno ganula s obzirom na to da je ustao i da počasti muzičare. Usput je čini se i zatražio da mu odsviraju posebnu pjesmu.

Gestom je Komšić pokazao i da očigledno ima “kafanskog bontona” s obzirom na to da je “kićenje harmonike” na veselju jedan od osnovnih načina afirmacije rada tih umjetnika

Inače, veselje uz tamburaše kojem je prisustvovao jedan od tri državna predsjednika je snimljeno u etno selu “Čardaklije” koje se nalazi nedaleko od Bosanskog Petrovca.

Druženje u Travniku
Druženje u Travniku

Nakon posjete Bihaću i susreta sa općinskim vlastima i načelnikom Šuhretom Fazlićem te nakon posjete Bosanskom Petrovcu, Komšić se danas družio i sa građanima u Travniku što je također zabilježeno fotoobjektivima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.