Jelena Đoković odgovorila novinaru da će pamtiti dok je živ

Uncategorized

Jelena Đoković, Novakova supruga, odgovorila je na Tviteru američkom novinaru Benu Rotenbergu.
Rotenberg je srpskom teniseru nakon osvajanja Vimbldona postavio pitanje da li planira da se vakciniše i igra na US openu.

Dobio je negativan odgovor, da bi potom na Tviteru napisao da se Novak „dodatno učvrstio kao zaštitno lice antivakserskog pokreta“.

Ubrzo je dobio odgovor od Jelene Đoković.

„Izvinite, samo žalim da razjasnim da ste ga vi proglasili za zaštitno lice antivakserskog pokreta iz nekog razloga koji vama odgovara. Novak je jednostavno odgovorio koji je njegov izbor u vezi sa svojim telom. Kreirali ste narativ kojim osuđujete Novaka za svoje postupke, a on samo želi ono što je najbolje za njegovo telo. Ako Novak ne bude igrao u Njujorku zbog svog izbora, on će se sa tim pomiriti. Hvala što ste podelili svoja uverenja i nadam se da vas niko zbog njih neće osuđivati. Ili da ćete postati ‘zaštitno lice’ za mržnju i nasilničko ponašanje. Nikad se ne zna. I vi ste uticajna ličnost, nemojte da nastavite sa razočaranjima. Osim ukoliko je to vaša uloga“, napisala je Jelena Đoković.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

(b92)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.