OTVORENO PISMO DEMOBILISANOG BORCA BAKIRU IZETBEGOVIĆU:”NEMOJ BAKIRE VIŠE DA NAS TI ČUVAŠ DOSTA TE JE BILO!”

Uncategorized

Demobilisani borac i RVI Mehmed Šišić poslao je otvoreno pismo Bakiru Izetbegoviću u kojem ga moli da više ne štiti Bošnjake i narod.

Mehmed je putem medija poručio sljedeće:

Bakire , Bake, zeleni (kako da te više nazovem?) evo 20 godina nas ti štitiš od nekih kvazi izmišljenih neprijatelja dok sa svoja dva havera Dodikom i Čovićem kradeš našu državu.

Borio sam se Bakire u ratu i ranjen sam na Majevici dok si ti bio uz babine skute i mantil. Borio sam se za BiH i njene narode a ne za SDA.

Nemoj nas više braniti ti. Nisi bogom dan ni ti ni tvoja stranka.

Što si nas branio branio si i pokazao si da si sve lagao i muljao. Izdao si i državu i babu i narod. Revizijom si nas sve prodao i pljunuo na kosti ubijenih.

Dok si nas branio ti si se bogatio kao i tvoja porodica dok ja i moje dijete živimo od 2 obroka danas, od kojih jedan dobijem u javnoj kuhinji i da nije dobrih ljudi ne bih ni to imali.

Kažeš borci su uz tebe. Nismo. Uz tebe su tvoji poltroni i plaćenici.

Vidim opet si se kandidirao za predsjedništvo. Pitam te do kad Bakire? Zar ti nije dosta para, afera kriminala i svega ostalog. Zar nije vrijeme da neko drugi preuzme upravljanje državom a ne stalno tvoja stranka. Idi Bakire , idi i nemoj više da nas čuvaš dosta te je rekao je Mehmed na svom facebook profilu.

Izvor: BiHnews. Info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.