ŠOKANTNE TVRDNJE SRBIJANSKOG GENERALA: “Vlasti Republike Srpske suočiće se u narednom periodu sa novim i još žešćim i većim političkim pritiscima ..

Uncategorized

Republika Srpska mora pratiti korake Srbije i voditi jednu usaglašenu politiku”, kazao je general-major u penziji.

NATO i Brisel svojim političkim potezima ugrožavaju bezbjednost u BiH, jer se donose i predlažu odluke koje su na štetu samo jedne, srpske strane”, ocijenio je bivši načelnik Uprave za strategijsko planiranje Vojske Srbije general-major u penziji Božidar Forca.

– Taj trend će i dalje biti nastavljen, te nam više nego ikad treba strpljenja i mudrosti – kazao je Forca koji je danas načelnik Katedre bezbjednosti na Fakultetu za poslovne studije i pravo u Beogradu.

Vlasti Srpske suočiće se u narednom periodu sa novim i još žešćim i većim političkim pritiscima od strane SAD i Brisela, na koje treba da odgovore mudrom politikom”, kazao je on.

Forca je za “Glas Srpske” rekao da Srbija po svaku cijenu mora zadržati neutralnost u novim okolnostima izazvanim sukobom u Ukrajini, a da Republika Srpska mora pratiti korake Srbije i voditi jednu usaglašenu politiku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.