Otvoreno/ Bećirović: Još neke stranke će se pridružiti podršci mojoj kandidaturi

Uncategorized

rotivnik mi može biti i Bakir i bilo ko drugi, nemam ništa protiv, kazao je Bećirović
Denis Bećirović kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH izjavio je da ako odrade ono što si zacrtali, pobijedit će.
– Protivnik mi može biti i Bakir i bilo ko drugi, nemam ništa protiv! SDA ima svoje organe i neka odlučuju. Mi moramo pokazati našu snagu i odlučnost! Nikada nismo bili spremniji i organizovaniji da spriječimo izbornu krađu! Ovaj put brojanje mora biti transparentno, bez malverzacija – kazao je Bećirović.
Naime, on je dodao da je Čoviću rekao da Komšić nije ništa manje Hrvat od bilo koga iz HDZ-a, ali jeste sigurno pošteniji od njih.
– Snaga BiH bi bila veća i bili bismo kredibilniji ako budemo imali dva člana Predsjeništva koja dolaze iz građanskih stranaka! Dobro je za BiH da izbore izgubi kanditat HDZ-a, SDA i SNSD-a u drugom entitetu! Posljednje četiri godine su nas unazadile! Mandantni period 2022. – 2026. će biti period sigurnosti, stabilnosti, okretanja ekonomiji, otvaranja radnih mjesta i izgradnji stabilnog političkog ambijenta – ističe.
Vrijeme je da spašavamo BiH! Ljudi ne odlaze samo zbog ekonomskih razloga, odlaze zbog sigurnosnih problema, neće da slušaju priče o otcjepljenjima! Imamo svi zajedno ogromnu šansu da promijenimo BiH na bolje!

Još neke respektabilne stranke će se pridružiti podršci mojoj kandidaturi za člana Predsjedništva! Te stranke će glasati za mene, a SDA ne treba izaći sa kandidatom, nego podržati Komšića. To je rekao Konaković.
(dnevniavaz)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)