SAD JE MULTIMILIONER, ZVALI SU GA NAJBOGATIJI ČOVEK ESTRADE: OVAKO JE IZGLEDAO NA POČETKU KARIJERE, NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ!

Uncategorized

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , te javnih ličnosti , te posvećujemo pažnju njihovim dešavanjima iz mladih dana. Poznato je da dosta naše javne scene itekako krije svoje detinjstvo , kao i da je jedan od razloga što je dosta njih živelo u velikoj oskudici, pa je to jedan od razloga zbog kojeg ne žele da podele svoje sslike iz detinjstva , kao i neke priče koje su ih obeležile.

 

Jasno nam je da je jako malo onih koji su istupili u javnost i ispričali kao i pokazali dokaze njjihovih života iz mladih dana . Mada i od onih koji to nisu hteli ipak se ponekad prronađe neka slika pa se pojavi u javnosti , a za koju oni nisu znali. Kada vidite neku sliku većinan vas ne prepozna na prvu o koeme se radi . U skladu sa time , kao što ste mogli da zaključite po naslovu i današnja tema nam je takva . Da li prepoznajete mladića sa sliek ?

 

Samo ćemo vam reći da je reč o jednom od najmoćnijih ljudi trenuttno sa estrade , te onaj koji se pita za sve , od koga su mnoge zvezde krenule , a reč je o Saši Popoviću. Naime , on je na ovoj slici bioo u srednjoškolskim danima , a devojke su ga obožavale zbog brčića koje je imao , te koji su tada bili poslednji krik mode. Nakon samo par godina osnovao je Slatki greh, upšoznao Lepu Brenu koja že mu promeniti život iz korena u svakom mogućem smislu. Danas su njih dvoje vlasnici Grand industrije koja vredi na nekoliko desetina miliona evra. Da li ste ga prepoznali, i koje je vaše uopšte mišljenje o Saši Popoviću?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)