TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA: Saša i Dejan Matić rođeni su u BiH, i to zdravi, ali su zbog pogreške oslijepili samo nekoliko dana kasnije

Uncategorized

Braća Matić su rođeni kao zdrave bebe u Drvaru, a roditelji Zoran i Dragica su ih zbog preranog rođenja morali smjestiti u inkubator u jednom rodilištu gde su, navodno zbog tuđe pogreške, nekoliko dana nakon rođenja oslijepili.
Poznato je da oba blizanca ne vide, ali, suprotno ustaljenom mišljenju, braća nisu slijepa od rođenja nego su vid izgubili nekoliko dana nakon rođenja.

Naime, braća Matić su navodno rođeni kao zdrave bebe u Drvaru, u BiH, a kako piše Avaz, roditelji Zoran i Dragica su ih zbog preranog rođenja morali smjestiti u inkubator u jednom zagrebačkom rodilištu gde su, navodno zbog tuđe pogreške, nekoliko dana nakon rođenja oslijepili.

Dejan Matić je jednom prilikom potvrdio kako se radilo o nečijoj nepažnji, ali tvrdio je da nikada nije istraživao što se točno dogodilo.

‘To je nepažnja. Sada, koga… Nisam išao u detalje i raspitivao se čija. Je li liječnika ili medicinske sestre, nisam ulazio u to. Bilo je prevremeno rođenje. A da je bila nepažnja, bila je“, rekao je pjevač za Telegraf.

Još jedna priča koja prati braću Matiće je ona u kojoj se tvrdi da se je Saša mogao podvrgnuti operaciji koja bi mu vratila vid, ali da to nije učinio zbog brata.

„Ma ne, to nije točno. Oni su na nama htjeli raditi nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi“, rekao je pjevač za Telegraf.

Dodao je kako ne voli ovakva pitanja te da su mu odnos s bratom i gubitak vida dvije najgore teme.

„Ne volim što se godinama priča o toj temi! Dvije najgore teme, one koje najmanje volim su – jesam li u svađi s bratom i što je bilo s mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koji su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako živim i znaju da ovaj život volim najviše na svijetu. Jesam li se liječio i kod koga sam se liječio, to je moja privatna stvar. Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za što na svijetu“, zaključio je.

Centralna.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)