Pogledajte koliko su se fizički promijenili kandidati Survivora nakon mjesec dana natjecanja

Uncategorized

 

Prošlo je nešto više od mjesec dana od početka emitiranja adrenalinskog showa ‘Survivor’. Osim što se postava među timovima od tada uvelike promijenila, neki kandidati, sudeći prema fotografijama s početka natjecanja, izgledaju potpuno drugačije. Manjak hrane, naporni izazovi i jako sunce u Dominikanskoj Republici ostavilo je trag na njihovim tijelima.

Od ulaska u show pa sve do sada, neki kandidati vidno su smršavili, a skoro svi su zbog sunca dobili taman ten. Mi smo za ovaj članak izdvojili natjecatelje plavog tima, ali one koji su u showu od samog početka.

Evo koliko su se od 15. ožujka do 19. travnja promijenili Tena, Nika, Roko, Sumeja i Goran.

24sata

Tena je već na početku showa imala vitku liniju, ali i jako blijedu put te jarko narančastu kosu.

24sata

Sada joj je kosa polako počela gubiti upečatljivu boju, a tijelo joj je potpuno potamnilo pa su joj sada boja kose i boja kože skoro iste.

Nika je u natjecanje ušla s kojim kilogramom više jer se do tada bavila fitness treninzima i gradila mišiće, a i koža joj je bila puno svjetlija. Prije showa istaknula je da bi joj najveći problem mogao biti gladovanje.

24sata

Sada Nika izgleda ipak mršavije na što je sigurno utjecalo i manjak namirnica i teški uvjeti u kojima se nalaze. Koža joj je znatno tamnija. I sama je u showu komentirala kako joj se ‘želudac smanjio’ i kako joj je dovoljno pola kokosa nakon kojeg je sita.

24sata

Roko je i prvi tjedan showa izgledao vitko jer se do tada bavio trčanjem i crossfitom. Imao je malo brade i urednu frizuru.

24sata

Nakon samo mjesec dana Splićanin je vidljivo zapušteniji, čini se kao da nije previše smršavio već da je dobio mišiće u rukama i ramenima nakon brojnih i teških zadataka. Koža mu je tamnija, a kosa svjetlija, dok je brada puno duža nego na početku.

24sata

Kao i Tena, Sumejja je već na početku showa bila jako vitka, a ona i općenito manje jede izvan ‘Survivora’ pa joj manjak namirnica nije teško pao, ali je zato imala jako svjetlu put kao i ostali natjecatelji.

24sata

Sumejja je kao i ostali kandidati dobila tamnu put, ali i skinula nekoliko kilograma, iako je ušla kao vitka natjecateljica.

24sata

Goran je prije mjesec dana imao urednu kosu i bradu i prije ulaska u show bavio se individualnim treninzima pa je kao i Nika imao mišiće i dobro oblikovano tijelo.

24sata

Čini se da se Goran najviše promijenio ulaskom u natjecanje jer je izgubio dosta mišića i kilograma. Osim toga, pustio je bradu i zapustio kosu te jako potamnio pa ga je sada puno teže prepoznati.

24sata

Sudeći po tome koliko su se neki promijenili očito im je prilagodba na rigorozan način života puno teže pala. Mnogi su do ulaska u ‘Survivor’ imali potpuno drukčiji stil života i prehrane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.