ZAVRŠIMO SVOJ POSAO OVDE: Kadirova poruka Putinu uznemirila Ukrajinu “Samo recite i biće gotovo za dan, dva”

Uncategorized

Kadirov je apelovao na Zelenskog da ne pokušava da pregovara sa Putinom, već da se lično sastane i “sve ovo reši za pola sata”.

U petak, 4. marta, objavio je post o tome na svom Telegram kanalu.

On se u glasovnoj poruci obratio Vladimiru Putinu i, govoreći o Ukrajini, nazvao je pretnjom Rusiji. Pregovori za postizanje mirnog rešenja sukoba, demokratija, sloboda govora su dobri, ali ruski borci trenutno ginu u Ukrajini, o čemu niko ne brine, rekao je čečenski lider.

– Naredite našim borcima da brzo, tačno, efikasno zauzmu Harkov, Kijev i sve druge gradove. Druže predsedniče, druže vrhovni zapovedniče, spreman sam da dam život za vas, ali ne mogu da gledam kako ginu moji i naši vojnici, Ministarstvo odbrane, Narodna garda i druge strukture. Preklinjem vas da zatvorite oči na sve i da sve što se tamo dešava bude gotovo za dan-dva – pozvao je Kadirov Putina.

Ramzan Ahmatovič je preneo zahteve boraca i komandanata jedinica da su spremni da ispune predsednikovo naređenje, umesto da besmisleno ginu pod artiljerijskom vatrom. Kadirov je apelovao na Zelenskog da ne pokušava da pregovara sa Putinom, već da se lično sastane i “sve ovo reši za pola sata”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)