ČUVAM STARCE DA DECI DONESEM HLEB! Ispovest pevačice ŠOKIRALA Srbiju: Čuvala ovce i krave, ne stidim se posla

Uncategorized

Međutim, u Ameriku je otišla 2007. godine na turneju i tamo je ostala. Tokom pandemije , u svojoj ispovesti za domaće medije, otkrila je da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decu.

– Pre svega ovog imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla bolest i posla više nema – rekla je pevačica.

– Pošto sam u Floridi, ovde dosta ljudi ima kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila za to da sređujem i čistim tuđe stanove, kuće. Održavala sam banke, tamo bila supervizor. Hvala bogu, odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima.

Ona je rekla da nije lako brinuti o starijima, ali da se ona nijednog posla ne stidi jer joj treba novac zbog dece.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.