Lepa Brena poručila: Moji filmovi su najgledaniji u historiji jugoslavenske kinematografije

Uncategorized

Lepa Brena u razgovoru za srbijanske medije otkrila je kako je nastao popularni serijal “Hajde da se volimo” te poručila da su ti filmovi najgledaniji u historiji jugoslavenske kinematografije.

“Sve su to bile ideje pokojnog Rake Đokića koji svaki put kada mi je rekao šta ćemo raditi, ja sam bila prijatno iznenađena. Sve te filmove mi smo finansirali, mi smo radili velike turneje i odvajali novac koji smo ulagali. To su bili poslovi koji su bili veoma profitabilni. Pored njega sam uspjela da naučim kako morate pažljivo i odabrano da birate šta ćete da radite kada postanete brend”, istakla je.

Brena je ponosna na filmove u kojima je i sama učestvovala, a oni traju godinama.

“To su filmovi koji su antologijski, ja nikada do sada nisam izgovorila to da su filmovi ‘Hajde da se volimo’, mislim svi dijelovi, najgledaniji u domaćoj kinematografiji. Tada smo prvi put radili takav muzički žanr sa komedijom i znam da u današnje vrijeme to publici mnogo nedostaje, jer se filmska industrija pretvorila ili u pornografiju ili u agresiju”, kazala je.

Brena je dodala da je ponosna na saradnju sa velikim glumcima, ali i da sebe ne smatra glumicom.

“Svi ti glumci iz zlatne plejade su mi pomogli da budem zaista prirodna. Ja ne bih znala da odglumim neki drugi karakter. Meni će taj dio mog života i profesionalne karijere ostati u jednoj veličanstvenoj uspomeni jer sam bila rame uz rame sa velikanima jugoslovenske kinematografije”, navela je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)