ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO 30. JANUARA! Evo kome će zveckati PARE u NOVČANIKU

Uncategorized

Sunce je ušlo u Vodoliju, a Mars ubrzo ulazi u Jarca, pa će na finansijskom planu sreće imati Vodolije, Jarčevi, Strijelčevi i Ribe.

RIBE – Jupiter u vašem znaku donosi vam blagostanje, pa možete da se oprobate u igrama na sreću. Ulazak Marsa u Jarca naredne nedjelje donosi vam saradnju sa nekim ko vam je prijatelj, pa će biti i više novca za vas.

STRIJELAC – Gužva u vašem drugom polju donosi vam novčanu zaradu sa više strana. Ne samo što ćete dobijati poklone sa svih strana, nego ćete uspjeti da se obezbjedite na duže staze. Bolje plaćena poslovna ponuda stiže tek od 28. januara!

VODOLIJA – Jupiter u Ribama vam popravlja finansijsku situaciju. Biće vam lakše da dođete do velikog novca, pa je najbolje da zahtjevate povišicu. U svakom slučaju, na finansijskom planu zvezde rade za vas, pa možete da očekujete i bolje plaćene poslovne ponude do 11. maja.

JARAC – Sunce u Vodoliji donosi vam novac. To je novac od nekog nasledstva ili sponzorstva. Za razliku od drugih znakova, ne možete da očekujete neki veći novac, ali će svakako stići. Retrogradna Venere koči vaše planove do kraja mjeseca.

Novi.ba/Informer.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)