MASKE SU PALE: Milorad Dodik otvoreno priznao šta radi u dogovoru s Čovićem, pogledajte kako brutalno vrijeđa Bošnjake (VIDEO)

Uncategorized

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je za RTRS da rukovodstvo Srbije danas ima najbolji odnos sa Republikom Srpskom i najveće razumijevanje.

Milorad Dodik je uoči sastanka u Beogradu kazao i da je Srbija u ovom trenutku najmoćnija država na Balkanu, te da je predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić podigao zemlju politički na međunarodnom planu, a regionalno je postavio kao najmoćniju u ekonomskom, političkom i vojnom smislu.

Dodik kaže da nema obavezu da bude u Predsjedništvu BiH i da se sastane sa visokim predstavnikom Christianom Schmidtom..

Mi hoćemo da se on identifikuje, onda ćemo moći da kažemo “e, sad možemo ili ne možemo razgovarati s tobom u nekoj formi, eto ti si izaslanik SAD-a i Njemačke, napišite da jeste tako, ali nisi visoki predstavnik” – rekao je Dodik.
Prije nego je počeo priču o Srbiji, Dodik je priznao šta sve radi u dosluhu s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, te kako mu se „Hrvati na tome zahvaljuju“.

LAKTAŠKE KRUŠKE I JABUKE
Dodik je, lamentirajući nad historijom Bošnjaka pomiješao čak i vijekove, pa je određene događaje koji se odnose na 19. vijek smjestio u 20. vijek.

A, onda i brutalno izvrijeđao Bošnjake…

Izvor: SB

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)