“ONI SU PRSLI, NJOJ JE SPRŽEN MOZAK!” Zorica Marković zgrožena odnosom Maje i Janjuša! Otkrila kako gleda na sbe! (VIDEO)

Uncategorized

Žestoko!
U novom izdanju emisije “Pitam za druga”, koja se emituje na RED TV-u, Panda i Kendi imali su priliku da ugoste bivše zadrugarke i pevačice Zoricu Marković i Miroslavu Mimu Živković.

Panda je upitao svoje gošće kako gledaju na turbulentan odnos između zadrugarskog para, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

– Ja mislim da njoj hitno treba psihijatar, i njoj i Janjušu, kažem to iz najbolje namere – započinje Mima.

– Janjuš je najbolji kad je sam, on je načisto prs’o. Dvoumila sam se da li i on glumi, znaš šta, toliko gledanja u kameru, i on i Maja posle svake scene i svega šta rade, ali ja mislim da su oni totalno prsli. Maja preteruje, sve radi namerno radi, i što treba i što ne treba, spržen mozak, ona misli da je to način do pobede – priča Zorica bez dlake na jeziku.

Zorica Marković
Zorica Marković
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
– Ja ostanem bez komentara, zinem ispred televizora kad gledam. Meni ništa nije strano, ali ona njega bije kao konja… On ništa, pa opet s*ks. Ja sam starija, svega sam se nagledala, ali ovo… Ja sam mislila da on nije kriv, ali jeste. I Janjuš je kriv, ali ova mala, Maja, ona je haos – zaključuje Markovićka u emisiji “Pitam za druga”.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.