“GRKLJAN MU IŠČUPAO! DISKVALIFIKOVAO BIH SE!” Karić UDARIO NA MUŠKOST zadrugara, a sve zbog VREĐANJA devojke

Uncategorized

“Ja sam se odmah sad iznervirao.”
Danas je nastavljena emisija “Gledanje video snimaka”, pa je voditelj Milan Milošević ponovo došao u Belu kuću.

Naredni klip danas prikazao je zadrugarima Filipa Cara, koji poručuje Mini Vrbaški da ga se kloni i ne obraća mu se, i to preko njenog sadašnjeg dečka, Mišela Gvozdenovića:

– Koji već put Car priča o Mini. Prva rečenica Car kaže da Mišel poruči “ku*vetini”, Mišel spava sa tom Minom, on ovde ništa ne govori. Ti ćutiš i čekaš Filipa Cara da malo ručka, ti samo slušaš, još da mu se izviniš – zgrožena je bila Sandra.

– Ovo je presmešno, ja sam sad Mini rekla da je vreme da krene da voda ozbiljne muškarce, još samo Mišel da mu se izvini što mu je sa ribom. Mene je Mišelov stav zgranuo – složila se Rialda.

– U rijalitiju je najbolje da se praviš glup ili budala. Mišel je taktički sa Minom, pravi muškarac nikada neće prećutati ovo, mi smo to od Cara navikli. Odlično pranje, ali od celokupne priče ne može da se opere, ova veza je apsolutna sprdnja – komentarisala je Miljana.

– Vi ste mene svi osudili da ja vređam Mišela, kad sam ja govorio da je u najmanju ruku čudan, oni su govorili da ga ponižavam, ali je on zaista takav. Mišel nema nikakvu reakciju, on ne zna šta da radi sa Minom, ne zna ni da je pipne, ni pomazi. Ne kažem da je gej, ali ti njegovi postupci sad… – govorio je Kristijan.

Stefan Karić
Stefan Karić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
– Car je direktno udario na Mininu ličnost, a onda i na tvoju! – rekla je Matora Mišelu.

– Mislim da Rialda neke stvari ovakve ne može da komentariše, jer je i Kenan u mnogim situacijama prećutao, Caru takođe – dodao je Stefan.

– Ja iste stvari Kenanu zameram, ako on može da živi sa tim da mu neko vređa devojku, to je njegova stvar – odgovorila je Rialda.

– Ja bih se odmah diskvalifikovao da mi neko za devojku kaže “ku*va”, ja sam se odmah sad iznervirao. Grkljan bih mu iščupao! – besneo je Karić.

– Meni je bitnije da ja nastavim konflikt sa tom osobom koja me je uvredila, nego da moj dečko… – pokušala je Mina da pravda Mišela.

– Bitan je samo momenat kad ti neko tako devojku vređa! – dobacio je Čorba.

Filip Car
Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Zadrugari su žestoko kritikovali Mišela, dok je Car stao na njihovu stranu, pa se složio sa komentarima da je pevač trebao odreagovati na njegove uvrede Mini:

– I ja bih odreagovao, ali ne moramo sad pričati ko bi kako reagovao! – govorio je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

srbijadanas.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.