“OSTAVITE ME NA MIRU!” Kristijanova žena BESNELA ispred zgrade pred ĆERKOM – Pomenuli joj MUŽA, a ona…

Uncategorized

Komšije su ogorčene!
Supruga Kristijana Golubovića, Ivana Veljković i dalje je očajna i besna zbog njegove prevare u “Zadruzi”. U to se uverila i novinarksa ekipa koja je posetila Kraljevo, gde Ivana živi s njihovom osmogodišnjom ćerkom i odakle je ispratila muža u rijaliti. U komšiluku porodice Golubović navodno su svi na njenoj strani i osuđuju Kristijana što je zanemario činjenicu da je oženjen i što je javno ušao u vezu sa cimerkom Kristinom Spalević.

Njegova supruga izbegava da priča o suprugovoj preljubi, ali ono što je navodno rekla prijateljima, jeste da mu navodno izdaju neće oprostiti i da ga čeka razvod.

Novinarska ekipa je srela Ivanu u popodnevnim satima dok je išla ka svojoj zgradi. Ona je vodila ćerku iz škole. Na pitanje kako komentariše dešavanja u rijalitiju, Ivana je kratko odgovorila:

– Nemam komentar, molim vas da me ostavite na miru.

Kristijan GolubovićFoto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official
Od njenih komšija su novinari saznali da je stan u kojem žive u njenom vlasništvu te da navodno ima puno pravo da Kristijana ne primi nazad. Ona ispod stana u zgradi ima frizerski salon, u koji redovno odlazi.

Komšije su rekle i da nisu tačne priče da se ona zavukla u kuću, već da je redovno viđaju i da pokušava da sakrije kako se zaista oseća.

– Ivana iako je očajna, pokušava da ostane pribrana i da se normalno ponaša. Svaka joj čast kako u tome uspeva, strašno je kad vas muž prevari javno, na nacionalnoj televiziji. Veoma sam razočarana u Kristijana, to od njega nisam očekivala – ogorčeno je rekla komšinica.

Iako se nagađalo da se Ivana preselila kod svojih roditelja, “Kurir” prenosi da ih ona ne obilazi jer su navodno u svađi.

– Čuo sam da Ivanini roditelji ne razgovaraju s njom još otkad se udala za Kristijana. Nekad je često odlazila u svoju rodnu kuću, a sada uopšte tamo ne ide – rekao je jedan komšija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.