Luna BESNELA jer je zbog novinara izgubila DNEVNICU OD 1.000 EVRA – šta se krilo iza tajnog venčanja?

Uncategorized

Neko joj je pokvario plan?
Fanove pobednica “Zadruge 1”, Lune Đogani zbunila je situacija koja se nedavno odigrala, u vezi sa njenim tajnim venčanjem sa Markom Miljkovićem. Mada su njih dvoje negirali saznanja medija, venčanje se ipak odigralo. No, izgleda da je Luna imala dobar razlog da besni zbog toga što je ova informacija isplivala pre vremena.

Luna je navodno pobesnela na venčanju zato što je izgubila 1.000 evra dnevnice od njihovog Jutjub kanala zbog saznanja novinara da tog dana izgovaraju sudbonosno “da”.

Luna Đogani
Luna Đogani
Foto: E-stock/Č. Vukojičić
Bračni par se pred sklapanje braka sa sponzorima dogovorio da ekskluzivno na njihovom kanalu objave sve detalje sa ceremonije, a kako tvrde dobro obavešteni izvori, dogovor je propao jer su mediji pre njih objavili snimke kako kreću na venčanje, ispred opštine i sa svadbenog ručka. Luna i Marko navodno od svakog snimka na svom kanalu zarade od 800 do 1.000 evra dnevno. To je zbir zarade od sponzora i pregleda.

Ali, u ovom slučaju, Luni je ovaj poslovni potez propao jer su se sponzori povukli. S obzirom na to da niko neće da sponzoriše nešto što je već odjeknulo kao bomba, Luna i Marko su ostali bez zarade, zbog čega je ona totalno poludela i napravila skandal. Podsetimo, ona je optužila najpre Marka da je šurovao s novinarima, ali kada ju je uverio da on nema interes za to, jer je i on očekivao zaradu, ona je napala roditelje Anabelu i Gagija da su odali medijima informaciju o venčanju. Tada je nastao pravi haos, jer je počela da histeriše da su je majka i otac “prodali”, te da su zbog medijske pažnje odali njenu tajnu. U pečenjari, gde su nakon venčanja bili na ručku s kumovima, Luna je sve vreme bila besna i ljuta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.