KONAČNO: Jedan PARADAJZ će zauvijek ukloniti sve dosadne DLAČICE sa vašeg lica RECEPT NA:

Uncategorized

 

Kada ste pročitali naslov, onda se sigurno pitate kako vam paradajz može pomoći da se riješite dlaka sa lica. Jednostavno je, a danas ćemo vam mi dati upute kako da se zauvijek riješite dlačica sa lica koje nikome ne stoje i naravno da biste ih se što prije trebali riješiti, dok to možete uraditi s ovom maskom.


Maska koju vam mi nudimo je prirodno rješenje, dok je ona veoma pogodna za svaki tip kože. To je veoma korisno, a pored toga što će vam ukloniti dlačice sa lica, također će napraviti vašu kožu mekanom, tako da od nje imate velike prednosti. Paradajz smo svi navikli jesti u salati, ali na ovakvu primjenu nismo.

Kako biste spremili ovu masku, onda će vam biti potreban jedan paradajz, želatin prah, te sirovo mlijeko. Za pripremanje ćete odvojiti samo nekoliko minuta i ništa vam više nije potrebno. Početi ćete sa pripremom tako što ćete uzeti sok od jednog zrelog paradajza. Nakon toga ćete staviti u čašu jednu kašiku paradajz soka, a onda ćete i ubaciti jednu kašiku želatinskog praha.


Uz sve to što ste do sada napravili ćete dodati i jednu kašiku sirovog mlijeka, dok ćete za kraj sve to dobro izmiješati, pa onda i dodati jednu malu kašiku meda kako bi se efekat ove maske još više povećao. Ponovo sve to trebate promiješati, a onda je vaša maska sasvim gotova i spremna za korištenje.

Na vaše lice trebate nanijeti jedan debeli sloj ove maske, a onda ostaviti da se ona osuši, pa kada bude suho, skinuti ćete je sa vašeg lica. Sami ćete primjetiti mali rezultat nakon ovog korištenja, a koristite je sve dok ne završite sa potpunim uklanjanjem dlačica sa vašeg lica. Već sada je trebate spremiti, a nadamo se da ćete biti oduševljeni sa rezultatom, kao što smo i mi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.